Aktualni projekti Medvode – Sora

Medvode – Sora

prodam

270,000 €

OPIS

Posredujemo pri prodaji 4 samostojnih hiš – novogradenj izdelanih po sistemu “na ključ”, s prelepim panoramskim razgledom in gozdom v zaledju, z domiselno arhitekturo, pri gradnji se uporabljajo materiali višjega srednjega razreda. 

Jamčevalni roki in postopek izvedbe v skladu z ZVKSeS-om, postopek kupoprodaje poteka preko notarske pisarne, v notarskem zapisu.

Lokacijsko bo manjše naselje oddaljeno 3 km iz Medovd (blizu “Jezerška”) in le 10 km od ljubljanske obvoznice. Vse hiše imajo enako tlorisno razporeditev, zasnovane so kot funkcionalne, nizkoenergijske enodružinske hiše, v dveh etažah – P + M. Nobenih daljnovodov, nobene industrije, hrupa, odpada, nič kar bi kazilo idilično primestno okolje.

V pritličju so dnevno bivalni prostori s kuhinjo in izhodom na teraso, ki je pokrita s pergolo in naprej v vrt in na dvorišče. Poleg omenjenih prostorov v pritličju, moramo našteti še kabinet, kopalnico, hodnik in utility ter nadstrešek za dva avtomobila.

V mansardi imamo tri spalnice in dve kopalnici (glavna kopalnica ima svoj izhod na balkon pokrit z napuščem.

Vsaka hiša ima 131,5 m2 bivalne stanovanjske površine, 8 m2 balkona, 50 m2 terase in zemljišče na katerem se hiša nahaja veliko cca. 500 m2 na enoto.

Po ogledu, če vas bomo prepričali, boste na sestanku v naši pisarni, prejeli tehnični opis, prodajno dokumentacijo, pokazali vam bomo ustrezne certifikate, predstavili način izvedbe in potek usklajen z ZVKSeS – om, časovne okvire izgradnje in vam predstavili odgovorno osebo, projektanta s katerim boste lahko dogovarjali in usklajevali vaše želje. Seveda je možno hišo kupiti pred zaključkom izgradnje (objekt z izgledom kot na sliki, nadstreški, tlakovanje, asfaltirana cesta in urejena zelenica za 270.000,00 EUR). Cena hiše, ki bo zgrajena po sistemu na ključ je 345.000,00 EUR).

Več si lahko ogledate neposredno v oglasih, za vsak objekt posebej.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

ime projekta:
Medvode – Sora
naslov:
/
regija:
Ljubljana okolica
lokacija:
Medvode
področje podrobno:
Občina Medvode
Pošta:
2020
Najnižja cena:
270.000 €
Najvišja cena:
345.000 €
Povezane nepremičnine:

Posrednik Zoran Stojmenović

tel : +386 1 320 4200

GSM : 041 610 419

GDPR uredba *


NAŠA SKRB ZA VAS