Aktualni projekti Skaručna – dvostanovanjska hiša ob potoku, v naravi

Skaručna – dvostanovanjska hiša ob potoku, v naravi

prodam

209,000 €

OPIS

V naselju Skaručna in na območju kjer ni strnjene gradnje, se bo gradil dvostanovanjski objekt, v skladu z najsodobnejšimi standardi, lastno toplotno črpalko, ki ogreva vsak prostor posebej – možna regulacija temperature po posameznih prostorih.

Stanovanje bo izdelano na ključ, v skladu z ZVKSeS, s sodobnimi materiali, kljub vsemu pa boste vi sami izbrali zaključne elemente (vse sanitarne elemente – wc, pokrov, umivalnik z mešalno baterijo, tuš kad z mešalno baterijo, bide z armaturo, talne obloge kot so keramika, parketi, vinili, notranja vrata s podbojem in kljuko, vhodna vrata v hišo, okenske police) v okviru določenih cenovnih razredov (npr. keramika 25 EUR/m2, za material, delo je že upoštevano v obračunu, gotova talna obloga 30 EUR/m2 za material, delo pa je enako že upoštevano…).

Sama lokacija je sredi zelenja, sončna, parcela večinoma popolnoma ravna – v vogalu gre v hrib, škarpa. Dostop je po vaški, makadamski poti, ki je od asfaltne medkrajevne ceste oddaljena nekaj sekund vožnje.

Projekt je v fazi urejanja dokumentacije in priprave vloge za oddajo zaradi pridobitve GD.

Za nami je dokončan projekt v Spodnjih Gameljnah (vse prodano), v teku projekt v Šmartnem (še 1 enota prosta). Vabimo vas, da nas pokličete, se dogovorimo za ogled lokacije, potem vas povabimo na sedež izvajalca gradnje kjer vam bodo predstavili vrsto materialov, ki jih bodo uporabili pri izgradnji, način same gradnje in plačilno dinamiko. Pomagamo pri pridobivanju kredita na več različnih bankah.

OSNOVNI PODATKI

ime projekta:
SKARUČNA – DVOSTANOVANJSKA HIŠA OB POTOKU, V NARAVI
naslov:
Skaručna – naselje
regija:
Ljubljana okolica
lokacija:
Vodice
področje podrobno:
Skaručna
Pošta:
1217
Najnižja cena:
209.000 €
Najvišja cena:
249.000 €
Povezane nepremičnine:

Posrednik Zoran Stojmenović

tel : +386 1 320 4200

GSM : 041 610 419

GDPR uredba *


NAŠA SKRB ZA VAS