Aktualni projekti Skaručna – dvostanovanjska hiša ob potoku, v naravi

Skaručna – dvojček

prodam

199,000 €

OPIS

V naselju Skaručna in na območju kjer ni strnjene gradnje, se bo gradil dvostanovanjski objekt – DVOJČEK, v skladu z najsodobnejšimi standardi, lastno plinsko pečjo Vaillant – radiatorski sistem CK.

Enota dvojčka bo izdelana na ključ, s sodobnimi materiali, kljub vsemu pa boste vi sami izbrali zaključne elemente (vse sanitarne elemente – wc, pokrov, umivalnik z mešalno baterijo, tuš kad z mešalno baterijo, bide z armaturo, talne obloge kot so keramika, parketi, vinili, notranja vrata s podbojem in kljuko, vhodna vrata v hišo, okenske police) v okviru določenih cenovnih razredov (npr. keramika 17 EUR/m2, za material, delo je že upoštevano v obračunu, gotova talna obloga 21 EUR/m2 za material, delo pa je enako že upoštevano…).

Sama lokacija je sredi zelenja, sončna, parcela večinoma popolnoma ravna – v vogalu gre v hrib, škarpa. Dostop je po vaški, makadamski poti, ki je od asfaltne medkrajevne ceste oddaljena nekaj sekund vožnje.

Projekt je v fazi priprave dokumentacije (upoštevale se bodo tudi kupčeve želje in priprave vloge za oddajo zaradi pridobitve GD. V teku čiščenje terena (žaganje in odvoz drevja, grmičevja).

Za nami je dokončan projekt v Spodnjih Gameljnah (vse prodano), v teku projekt v Šmartnem. Vabimo vas, da nas pokličete, se dogovorimo za ogled lokacije, potem vas povabimo na sedež izvajalca gradnje kjer vam bodo predstavili vrsto materialov, ki jih bodo uporabili pri izgradnji, način same gradnje in plačilno dinamiko. Pomagamo pri pridobivanju kredita na več različnih bankah.

OSNOVNI PODATKI

ime projekta:
DVOJČEK V SKARUČNI
naslov:
Skaručna – naselje
regija:
Ljubljana okolica
lokacija:
Vodice
področje podrobno:
Skaručna
Pošta:
1217
Najnižja cena:
199.000 €
Najvišja cena:
199.000 €
Povezane nepremičnine:

Posrednik Zoran Stojmenović

tel : +386 1 320 4200

GSM : 041 610 419

GDPR uredba *


NAŠA SKRB ZA VAS