Nasveti

KAKO SE PRAVILNO LOTITI PRODAJE?

NASVETI PRODAJALCEM

Katera agencija je prava. Ta, prvi in čez čas, kot se pokaže, odločilni korak naredimo po temeljitem razmisleku. Zakaj? Koncept prodaje moramo pravilno zastaviti; ugotoviti kaj so primarne zahteve lastnika. Če so akterji v agenciji neizkušeni vam bodo predlagali previsoko ceno, ne bodo vas obveščali o odzivu in šele čez čas boste ugotovili, da se je prodaja »zavlekla«….

KOLIKO JE VREDNA VAŠA NEPREMIČNINA?

NASVETI PRODAJALCEM

V potrditev tega, kar vam bom spodaj v tekstu zaupal se lahko povežete z, v naših referencah navedenimi objavami medijev (že od leta 2004 se govori in določajo roki, ko naj bi vrednost nepremičninam padla a sem eden redkih, ki vztrajno ponavlja, da temu ne bo tako, ker so razlogi, ki se navajajo makro ekonomske narave). Verjemite mi, če se bodo prodajale nepremičnine, ki bodo zasežene zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti med banko in kreditojemalcem, zagotovo ne ……

KAKO VEDETI OPRAVITI DOBER NAKUP?

NASVETI KUPCEM

Nepremičnina ima lahko pravne in stvarne napake. Pravne napake se lahko skrivajo v obliki raznih bremen ali pa v spornem lastništvu osebe, ki se predstavlja kot prodajalec. Posledice napačne ugotovitve pravnega stanja nepremičnine so, ne le drage, ampak včasih celo katastrofalne….

NA KAJ SMO POZORNI PRED NAKUPOM

NASVETI KUPCEM

Iz izkušenj vam lahko povem, kako posamezniki, šele po več opravljenih ogledih, začnejo ugotavljati kaj je to tisto pravo. In največkrat je prava tista nepremičnina, ki so si jo ogledali na začetku svojih iskanj, seveda je v vmesnem času le ta prodana in razočaranje je toliko večje. Po toči zvoniti je prepozno….

NAŠA SKRB ZA VAS