Jugovzhodna Slovenija, Občina Metlika

Jugovzhodna Slovenija, Občina Metlika

prodam

79,000 €

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

414

Leto izgradnje

1880

OPIS

Posredujemo pri  prodaji stanovanjsko-poslovnega objekta tik ob glavni vpadnici v Metliko, v bližini središča naselja. Objekt je zgrajen leta 1880, prenovljen v letu 1946, ostale prenove pa so individualnega značaja, ker je vsak uporabnik, skladno s svojimi potrebami, prenavljal prostore, ki jih je zasedal. Nad poslovnim delom – izložbe so obrnjene na frekventno stran ulice, po celi sprednji strani objekta. Nad poslovnim delom so tri, med seboj popolnoma ločena stanovanja, dostop z zadnje strani objekta.

Hiša je primerna za vlagatelja, ki bi se ukvarjal z oddajo apartmajev, v  poslovnem delu pa bi hotel imeti storitveno dejavnost. Tik ob hiši je prostor za parkiranje namenjen uporabnikom objekta. V mansardnem delu je možnost ureditve dodatnih apartmajev.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
170668
vrsta objekta:
hisa
tip:
samostojna
regija:
Jugovzhodna Slovenija
lokacija:
Metlika
področje podrobno:
Občina Metlika
leto izgradnje:
1880
velikost:
414 m²
velikost zemljišča:
472 m²
oprema:
CK, elektrika, voda, kanalizacija


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor