Ljubljana mesto, Bežigrad

Ljubljana mesto, Bežigrad

prodam

365 € /m²

Property ID :

 RH-10551-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

8000

OPIS

Posredujemo pri prodaji zemljišča za izgradnjo "dvojčkov" in samostojnih hiš, ki se nahaja v bližini mestne infrastrukture a kljub temu v naravi, sredi zelenja z enostavnim dostopom do AC ringa – obvoznice. Naša želja je omogočiti ljudem življenje v hiši, na svojem koščku zemlje, z lastnim parkiriščem a kljub vsemu ne dražje kot je izdatek za povprečno trisobno stanovanje v Ljubljani. MOŽNA GRADNJA OBJEKTOV Z NIZKO ENERGETSKO PORABO (povezali vas bomo z izvajalcem s katerim že dlje časa uspešno sodelujemo tudi pri trženju drugih projektov).

Okolica je urejena, dovoz je asfalt, dostop iz dveh smeri, delno ograjena parcela, ni daljnovodov ali drugih motečih elementov, ki bi kazili izgled same parcele ali kasneje v prihodnosti izgleda novogradenj.

V ceni zemljišča je upoštevana tudi že izdelana celotna projektna dokumentacija (že izdano GD, ki je preteklo v času nepremičninske krize) hkrati pa tudi že zgrajen element infrastrukture, samo zemljišče pa je bilo že pregledano tudi s strani Zavoda za kulturno dediščino. 

Idealna lokacija za izgradnjo specifičnega, ekološkega in energetsko varčnega naselja, ki dosega cenovni okvir povprečnega trisobnega stanovanja v Ljubljani. Zagotovimo vam lahko vso pomoč pri iskanju izvajalca gradnje, predstavimo nekaj tipskih projektov, ki jih imamo v trženju oziroma smo jih uspešno zaključili. 

VSA VPRAŠANJA POSREDUJTE IZKLJUČNO NA: uprava@real-go.eu in zelo radi vam bomo odgovorili – tudi hitro.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame, polovično obveznost plačila opravljenega posredovanja, v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
186488
vrsta objekta:
posest
tip:
za investicijo
regija:
Ljubljana mesto
lokacija:
Ljubljana
področje podrobno:
Bežigrad
velikost:
8000 m²
velikost zemljišča:
8000 m²
oprema:
86voda, kanalizacija, plinovod, kabelski prikljucek, telefon, optika
ostalo:
plinovod, telefon


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor