Ljubljana mesto, Moste-Polje

Ljubljana mesto, Moste-Polje

oddam

10 € /m²

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

344

Leto izgradnje

1960

OPIS

Posredujemo pri oddaji, z odkupom inventarja in zalog, prostora za neživilsko trgovino ali drugo storitveno dejavnost, z utečenim poslom, v izmeri 344 m2 od česar je same uporabne, prodajne površine v izmeri 290 m2. Prostor se nahaja v visokem pritličju, dostopen iz samega objekta, z velikimi izložbenimi okni, inventar star 4 leta (vrednost cca. 15.000 – 20.000 EUR). Podjetje nima neporavnanih obveznosti, ves čas poslovanja redno poravnava svoje obveznosti za kar lastnik tudi jamči.

Vsi parametri oddajanja so usklajeni in v okvirih poslovne politike, ki velja za celotno trgovsko območje. Vrednost zalog je cca. 40.000 EUR. Lastnik opravlja obstoječo dejavnost z majhnim dobičkom, maneverskega prostora za razširitev dejavnosti in podobno je veliko, ker sedanja dejavnost, ki poteka v trgovini, ni primarna dejavnost lastnika podjetja in razlog take poslovne odločitve temelji na osnovnem dejstvu, da lahko nekdo, ki je trgovec, neprimerno bolj uspešno izrabi vse prednosti takšnega prodajnega prostora.

V NAJEMNINI VKLJUČENI STROŠKI.

Ponudbeni pogoj najemodajalca je, da se plačilo za opravljeno posredovanje razdeli med najemnika in ponudnika tako, da na najemnika odpade obveznost v višini eno mesečne najemnine. DDV na opravljeno storitev se priračuna.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Objavljena fotografija je prevzeta iz Wikipedie.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
oddam
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
neživilska trgovina
regija:
Ljubljana mesto
lokacija:
Ljubljana
področje podrobno:
Moste-Polje
leto izgradnje:
1960
nadstropje:
Visoko pritličje
velikost:
344 m²
oprema:
toplovod, klima, elektrika, voda, kanalizacija, kabelski prikljucek, optika, telefon
ostalo:
parkirno mesto, klima, telefon


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja