Ljubljana mesto, Šiška

Ljubljana mesto, Šiška

prodam

835,000 €

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

298

Leto izgradnje

2008

OPIS

ZARADI PREPOZNAVNOSTI OBJEKTA NISMO OBJAVILI FOTOGRAFIJ OBJEKTA IN NOTRANJOSTI. SLIKE VAM POSREDUJEMO IZKLJUČNO Z ELEKTRONSKO POŠTO, PO VZPOSTAVITVI STIKA IN ŠE PRED OGLEDOM NEPREMIČNINE V NARAVI. 

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše na ograjeni parceli. Dostop do hiše je zaprt z visoko ograjo, ki se nahaja tik ob cesti, asfaltiran, pred hišo prostor za parkiranje vsaj petih avtomobilov.

Pri gradnji so uporabljeni izključno materiali visokega cenovnega razreda, v glavnem pripeljano iz tujine, veliko izrednih rešitev, ki še bolj poudarjajo kvaliteto bivanja. Vsa oprema je delana po naročilu in ostane novemu lastniku (razen osebnih stvari, slik, akustične opreme. 

Objekt je zgrajen leta 2008, opečna gradnja, v dveh etažah:

PRITLIČJE: vhod, vetrolov, predprostor, kuhinja z jedilnico (31,5 m2), dnevni prostor (40 m2), sanitarije in stopnišče – dostop v zgornjo etažo.

NADSTROPJE: predprostor, glavna spalnica (24 m2) s kopalnico (11 m2) in sanitarijami ter garderobno sobo (9 m2), dve otroški sobi (vsaka 12 m2), kopalnica z wc-jem za obe otroški sobi.

Vsa okna so zaprta s "Krpankami", tehnično zavarovan objekt, ograja okoli urejene in z angleško travo posajene parcele je visoka in onemogoča pogled na vrt in hišo. Lokacijsko je hiša vmeščena na obrobje naselja, meji na zelenje, razen z ene strani ni neposrednega soseda.

Hiša je namenjena izključno ljudem, ki cenijo nadstandard gradnje in uporabljenih materialov, ne primerjajo te nepremičnine z drugimi na podlagi površine in cene ampak naredijo izračun, da sami ocenijo in ugotovijo resnično vrednost vložka v nepremičnino, ki je predmet prodaje.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT – "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
197678
vrsta objekta:
hisa
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana mesto
lokacija:
Ljubljana
področje podrobno:
Šiška
leto izgradnje:
2008
velikost:
298 m²
velikost zemljišča:
509 m²
oprema:
86voda, kanalizacija, optika, kabelski prikljucek, telefon
ostalo:
terasa, parkirno mesto, atrij, telefon


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor