Ljubljana mesto, Šiška

Ljubljana mesto, Šiška

prodam

337,000 €

Property ID :

 RH-12958-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

262

Leto izgradnje

1975

OPIS

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše zgrajene leta 1975 na parceli v izmeri 970 m2 (možna gradnja dveh samostojnih hiš ali celo dveh enot dvojčka – parcela se šteje kot komunalno opremljena in ima neposreden dostop iz javne ceste). Hiša ima dobrih 262 m2 neto tlorisne površine (kletna etaža meri 70 m2, balkon pa 20 m2). Energetska izkaznica je v razredu F kar odraža časovno oddaljenost standardov, ki so veljali v času gradnje takrat. Nepremičnina se nahaja na območju kjer ni strnjene gradnje, v bližini avtobusne postaje, trgovine. 

Na parceli stoji tudi delavnica – gospodarski objekt, ki ga je potrebno rušiti saj je zgrajen na črno. Parcela je ograjena v celoti, z dveh strani ni neposrednega soseda, dvorišče je urejeno in prekrito z betonskimi tlakovci.

Objekt je priključen na elektriko, vodo, kanalizacijo, kabelsko omrežje. 

Enkratna investicijska priložnost oz. enkratna priložnost tudi za zasebnike, ki želijo hišo v Podutiku, na lokaciji kjer ni daljnovodov, razno raznih hrupnih dejavnsti ali drugih neprijetnih okoljskih emisij.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT – "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
214336
vrsta objekta:
hisa
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana mesto
lokacija:
Ljubljana
področje podrobno:
Šiška
leto izgradnje:
1975
velikost:
262 m²
velikost zemljišča:
970 m²
oprema:
CK, ogrevanje na olje, elektrika, voda, kanalizacija, kabelski prikljucek, telefon
ostalo:
terasa, parkirno mesto, balkon, telefon


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor