Ljubljana okolica, Občina Ig

Ljubljana okolica, Občina Ig

prodam

105,000 €

  • thumbnaildscf5853__5d2ec7061addb_m.jpg
  • thumbnaildscf5852__5d2ec706401f6_m
  • thumbnailclipboard01__5d2ec705b29fa_m

Property ID :

 RH-11727-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

897

OPIS

Posredujemo pri prodaji zazidljivega stavbnega zemljišča v izmeri 897 m2 na območju Kureščka.

Zemljišče se nahaja v prijetni in urejeni soseski z visoko ravnijo bivalne kulture in je opremljeno z vso komunalno infrastrukturo  po najzahtevnejših merilih gradbene stroke (voda, elektrika, plin in CA TV so speljani pod zemljo). Parcela ima kanalizacijski odvod do skupne čistilne naprave.

Do središča Ljubljane je 25 minut vožnje z avtom, v neposredni bližini pa je tudi javni prevoz.

Idilično naselje, kakršnih je v Sloveniji malo in kjer se nahaja zemljišče, je bilo zasnovano za 17 stanovanjskih hiš. Dostop do parcele je asfaltiran. Samo območje je priljubljena točka za ljubitelje narave, miru in  rekreacijskih aktivnosti. Območje Kureščka je znano po zdravilnih energijah in naselje se nahaja v osrednjem delu tega prostora. Okolje je idealno za mlade družine in tiste, ki si družino šele ustvarjajo. Njihovih otroci bodo odraščali sredi narave in na svežem zraku – na zeleni lokaciji blizu mesta, pa kljub temu povsem odmaknjeni od mestnega vrveža.

Komunalno opremljanje zemljišča jemlje graditeljem ogromno energije, dragocenega časa in denarja, zato je nakup komunalno urejenega stavbnega zemljišča za gradnjo vašega bodočega doma modra, dolgoročno pa tudi najcenejša odločitev. Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen. Za dodatne informacije vas prosimo, da se povežete z nami.

PARCELA SE PRODAJA BREZ STROŠKOV PROVIZIJE ZA KUPCA!

www.real-go.eu spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT – "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
203168
vrsta objekta:
posest
tip:
zazidljivo
regija:
Ljubljana okolica
lokacija:
Ig
področje podrobno:
Občina Ig
velikost:
897 m²
velikost zemljišča:
897 m²
oprema:
86voda, optika, čistilna naprava, kanalizacija


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor