Ljubljana okolica, Občina Vrhnika

Ljubljana okolica, Občina Vrhnika

prodam

180 € /m²

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

4.788

OPIS

OPIS

Zastopamo pri prodaji zemljišča v izmeri 4.788 m2, ki je namenjeno gradnji stanovanjskih stavb za posebne namene – varovana stanovanja. Lokacijsko je zemljišče vmeščeno na območju z odprtim razgledom v naravo a v neposredni bližini objektov, ki bodočim stanovalcem omogočajo popoln izkoristek njihovih uslug in storitev, ki so pomembne za lažje uživanje starosti. Več informacij boste prejeli osebno na sestanku.

Iz lokacijske informacije (urejanje z izvebenim načrtom OPPN, ki je že plačan) za gradnjo je razvidna bodoča višina objekta, ki je P + 2, tip objekta so ali visoki prostostoječi objekti (BP) ali visoki podolgovati objekti (BPo) oz. svojstveni objekti (C).

Osnovne informacije posredujemo z elektronsko pošto (uprava@real-go.eu), podrobnejše informacije pa izključno osebno na sestanku.

 

Kupec ne nosi stroška posredovanja, ker zastopamo naročitelja – prodajalca. 

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
170954
vrsta objekta:
posest
tip:
za investicijo
regija:
Ljubljana okolica
področje podrobno:
Občina Vrhnika
velikost:
4.788 m²
velikost zemljišča:
4.788 m²


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor