Ljubljana okolica, Občina Vrhnika

Ljubljana okolica, Občina Vrhnika

prodam

8 € /m²

  • nadstropje__5c3f6ce4a30cc_m.jpg
  • nadstropje-proti-cesti__5c3f6ce4b248c_m
  • mansarda__5c3f6ce4ae79c_m
  • pritlicje__5c3f6e4e0a5f7_m
  • dvorisce-do-konca__5c3f6ce4aaaac_m
  • prerez-s-strani__5c3f6e54b36b2_m
  • dvorisce__5c3f6ce48494c_m

Property ID :

 RH-10199-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

750

Leto izgradnje

2019

OPIS

Posredujemo pri oddaji nedokončane poslovne stavbe, zgrajene do 3. gf z možnostjo dokončanja na željo najemnika, z možnostjo najemnikovega vložka na račun znižane najemnine ali dogovora drugačne vrste, ki odgovarja tako najemodajalcu oz. lastniku kot najemniku oz. interesentu. Objekt je viden z avto ceste, leži tik ob glavni cesti LJ – Vrhnika, okoli objekta veliko dvorišče (do cca. 2.300 m2) in obstoječe dejavnosti, ki že delujejo na lokaciji in so v drugih objektih na tem naslovu (gostinstvo, prodajna dejavnost). 

RAZPOREDITEV PROSTOROV: čista dimenzija objekta je 23 x 9 metrov, po etaži – brez vmesnih stebrov ali drugih ovir. Kritina je TONDACH, predviden priklop na toplotno črpalko, čistilno napravo, optiko, internet, elektriko, vodo. Okoli objekta je veliko dvoriščnega prostora, ki ga je možno dodatno najeti (cela parcela, ki je ograjena v celoti velika cca. 2.300 m2)

PRITLIČJE – PRODAJNI SALON (10 eur/m2): višina do stropa 420 cm, uporabna površina cca. 210 m2, za salonom je prostor za dvigalo, stopnišče, sanitarije in možnost ureditve cca. 25 m2 velikih pisarn. 

NADSTROPJE – PRODAJNI SALON (8 eur/m2): višina do stropa 270 cm, uporabna površina cca. 210 m2, za salonom je prostor za dvigalo, stopnišče, sanitarije in možnost ureditve cca. 25 m2 velikih pisarn. 

MANSARDA – SHOW ROOM, DVORANSKE AKTIVNOSTI kot so PLES, TRENINGI, PISARNE, ATELJE (8 eur/m2): višina do stropa 260 cm, uporabna površina cca. 190 m2, za salonom je prostor za dvigalo, stopnišče, sanitarije in možnost ureditve cca. 25 m2 velikih pisarn. 

PRI NAJEMU CELOTE MOŽEN DOGOVOR GLEDE NIŽJE NAJEMNINE – DOLOČEN POPUST.

Lastnik je uspešen poslovnež in se je pripravljen odzvati na konstruktivne predloge bodočega najemnika, seveda izključno z ustreznimi varovali, je pripravljen slediti najemnikovim željam in pričakovanjem – najemnikova vlaganja na račun nižje najemnine, najemodajalčeva vlaganja v skladu z željami in potrebami najemnika ali kakršen koli dogovor druge vrste. Nepremičnina ni obremenjena, zgrajena na podlagi in v skladu z izdanim gradbenim dovoljenjem. Lastnik bo po dokončanju pridobil uporabno dovoljenje.

Ponudbeni pogoj lastnika je, da najemnik prevzame polovično obveznost plačila opravljenega posredovanja kar predstavlja protivrednost enomesečne dosežene pogodbene cene + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
šifra oglasa:
182374
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
prostor za storitve
regija:
Ljubljana okolica
lokacija:
Vrhnika
področje podrobno:
Občina Vrhnika
leto izgradnje:
2019
velikost:
750 m²
oprema:
toplotna črpalka, ogrevanje na elektriko, elektrika, voda, kabelski prikljucek, čistilna naprava, optika


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor