Notranjsko – kraška, Rakek

Notranjsko – kraška, Rakek

prodam

154,900 €

Property ID :

 None

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Velikost

101

Leto izgradnje

2019

OPIS

V današnjem času bi radi imeli vse, lep dom v urejenem, z naravo obkroženem okolju vendar ne daleč od mestnega vrveža in objektov družbene infrastrukture.

Ponujamo vam ravno to, prekrasen, bodoči novi dom, na lokaciji kjer je veliko narave, veliko neba, veliko lepih razgledov a kljub temu lahko dostopna iz središča prestolnice. 

Posredujemo pri prodaji zemljišča za gradnjo atrijske hiše (RAKEK – 619) in izdelavi hiše na ključ, ki je na mirni, z zelenjem obdani lokaciji v Rakeku, v bližini glavne ceste, ki bo zgrajena in vseljiva pred poletjem 2019. Hiša se bo nahajala na območju kjer ni strnjene gradnje. Objekt bo izdelan na ključ (možna lastna izbira zaključnih elementov), v izmeri 101 m2 neto tlorisne površine od česar je 78,60 m2 uporabne stanovanjske površine, 23,2 m2 pokrite in odkrite terase, vse skupaj na zemljišču v izmeri 619 m2. Pred hišo bo urejen prostor za parkiranje in dostavo, za hišo pa je ličen prostor za vrt s teraso in možnostjo postavitve igral. Okolica je zelo lepo urejena. DDV v višini 9,5 % je vštet v oglaševani ceni).

Površina nepremičnine
Hiša je pritlična in obsega 78,60 m2 neto bivalne površine ter 23,20 m2 terase. TLORIS nepremičnine je priloga, če ga ne vidite na nepremicnine.net potem vas prosimo, da si ga ogledate na www.real-go.eu

Razporeditev prostorov
Razporeditev prostorov: vetrolov, shramba, predprostor iz katerega dostopamo v dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico združeno z dnevnim prostorom z izhodom na teraso, spalnico, dve otroški sobi in kopalnico s sanitarijami.

OPIS:

Bodoči lastnik lahko proti doplačilu naroči izvedbo nadstreškov nad parkirnima mestoma, izdelavo vrtnih lop s primerljivim zunanjim izgledom glede na sam objekt, asfaltiranje dvorišča in parkirnih mest. V kolikor boste ta, dodatna dela naročili pri izvajalcu gradnje v obdobju pred zaključkom same  izgradnje naselja, bodo izdelana po temeljnih cenah podizvajalcev, brez kakršnih koli pribitkov. Slika hiše in tloris sta informativne narave, tloris si boste lahko prilagodili v skladu z vašimi bivalnimi navadami v sodelovanjem z inženirji v podjetju HIŠA JUTING d.o.o.

V predstavitveni mapi je naveden opis gradnje s predstavitvijo materialov, ki bodo uporabljeni pri gradnji in z že določenim cenovnim okvirom zaključnih elementov, ki jih izbirate sami po lastnih željah, predviden načrt plačil – plačila po situacijah, jamčevalni roki, certifikati, situacijo objektov v naselju, okvirni predstavitveni izračuni površin in vam bo uvodoma prikazana na samem ogledu lokacije, v tiskani obliki pa boste predstavitveno mapo prejeli po sestanku na sedežu izvajalca gradnje, seveda, če se boste odločili za nakup.

Objekti bodo zgrajeni varčno energijsko, debelina zunanjih sten je 35 cm, izolacija NEOPOR 15 cm, okna PVC – proizvajalec RS Okna, 6 komorni profil, troslojna zasteklitev K – W 0,9 pri polnem polnilu, notranja vrata slovenskega proizvajalca LIP Bled, okenske police – granit (zunaj 3 cm, notri 2 cm), vitčnice in stikala slovenskega proizvajalca TEM Čatež – bela barva, lepotni okvirji soft, sistem modul…. in še veliko drugega kar je zajeto v samem opisu. Seveda lahko proti doplačilu naročite dražje zaključne elemente, če pa se odločite za cenejšega (npr. v akciji…) se vam razlika odšteje od objavljene cene. Cenovni okvir zaključnih elementov je sestavni del predstavitvene mape in zagotavlja višji srednji razred glede na primerljive cene na trgu.

Vsi priklopi so izdelani do omarice ter vključeni v ceno nepremičnine. Stroški in takse priklopov na ponudnike, ki jih izbirate sami (elektro, telekomunikacije, vodovod, kanalizacija) niso zajeti v prodajni ceni in se jih plača neposredno ob naročilu, ponudnikom po vašem izboru. 

Garancijski roki: statična stabilnost konstrukcije – 60 let, streha – 30 let,10 let, splošna gradbena garancija – po Zakonu o graditvi objektov, vse ostale garancije pa veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Objavljeni renderji ne zajemajo vseh novitet, ki so dodane zaradi povečanja učinkovitosti objekta.

Po predstavitvi lokacije vam organiziramo sestanek na sedežu izvajalca gradnje kjer vam bodo predstavili vrsto materialov in način gradnje. V kolikor se odločite za nakup, vplačilo rezervacije do pridobitve pravnomočnega gradbenega dovoljenja, prenos lastništva zemljišča na kupca in izgradnja v skladu s podpisano pogodbo o naročilu in dobavi hiše z izvajalcem HIŠA JUTING d.o.o. 

Priključki 
Elektrika, voda, internet, plin.

Pravno stanje
Zemljišče vpisano v ZK in bremen prosto. Ob nakupu zemljišča podpis pogodbe o naročilu in dobavi hiše z izvajalcem gradnje HIŠA JUTING d.o.o. iz Ljubljane, ki izdela hišo na ključ (plačevanje v skladu z dinamiko izvedbe gradbenih del).

GARANCIJSKI ROK: Statična stabilnost konstrukcije: 60 let, Streha: 30 let, Stavbno pohištvo: 10 let, Splošna gradbena garancija: po Zakonu o graditvi objektov, Vse ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

OSNOVNI PODATKI

transakcija:
prodam
vrsta objekta:
hisa
tip:
samostojna
regija:
Notranjsko - kraška
lokacija:
Rakek
področje podrobno:
Občina Cerknica
leto izgradnje:
2019
velikost:
101 m²
velikost zemljišča:
663.5 m²
oprema:
86voda, kanalizacija
ostalo:
parkirno mesto, terasa


Podobne nepremičnine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja